Кошик
2259 відгуків

Працюємо, залишайте замовлення на сайті ! Консультант зателефонує вам у робочий час!

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Набір спецій для джина в стилі Aviation на 12 л

Набір спецій для джина в стилі Aviation на 12 л

  • В наявності
  • Код: 1525

491 ₴

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Набір спецій для джина в стилі Aviation на 12 л
Набір спецій для джина в стилі Aviation на 12 лВ наявності
491 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Набір спецій для джину в стилі Aviation є унікальною сумішшю, здатною надати вашому напою неповторного і багатогранного смаку. Цей набір, що складається з 21 компонента, забезпечує чіткі ноти ялівцю, доповнені ніжною квітковою солодкістю, відтінками малини та ожини, цитрусовою цедрою і зеленими рослинними акцентами, приправленими натяками на прянощі.

Приготування джина може здійснюватися двома методами: методом настоювання (мацерації) і методом парової інфузії з використанням джин-кошика.

Метод настоювання (мацерації):

Інгредієнти:

  • 7-8 літрів спирту міцністю 45-50%.
  • Набір спецій для джина

Приготування:

  1. Помістіть усі компоненти набору спецій у ємність і залийте їх 7-8 літрами спирту.
  2. Дайте настоятися суміші близько 10-14 днів у темному і теплому місці, щодня струшуючи вміст.
  3. Після цього процідіть рідину і розбавте її чистою холодною водою до 30-35 градусів.
  4. Переженіть отриману настоянку, відбираючи "серце" при 45% міцності в струмені.
  5. Виміряйте міцність алкоголю і розбавте його до 45 градусів.
  6. Залиште готовий напій відпочити тиждень.

Метод парової інфузії за допомогою джин-кошика:

Інгредієнти:

  • 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%.
  • Набір спецій для джина
  • Джин-кошик

Приготування:

  1. Подрібніть спеції, зберігаючи цілісність ягід ялівцю.
  2. Наповніть джин-кошик ретельно перемішаними спеціями.
  3. Залийте перегінний куб розведеним до 30% спиртом.
  4. Почніть перегонку за низької температури, щоб спеції рівномірно прогрівалися.
  5. Слідкуйте за рівнем флегми в джин-кошику, запобігаючи її переливу назад у куб.
  6. Перші 20-50 мл дистиляту відкиньте, це найгіркіші ефірні олії ялівцю.
  7. Відберіть основну фракцію до зниження міцності в струмені до 50%.
  8. Розбавте джин до 42-45 градусів і залиште відпочити тиждень перед вживанням.
Основні
ВиробникHot Rod Distiller International
Країна виробникУкраїна
УпаковкаДой-пак
Вага250 г
СкладМожівельник, коріандр, корінь дягелю, малина сушена, лакриця, мигдаль гіркий, цедра апельсина, елеутерокок, кардамон, корінь ірису, м'ята, ожина, аніс, чорниця, журавлина, терн, аїр болотний, імбир, шавлія, лаванда, соснова починка
  • Ціна: 491 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner