Дріжджі для зернових дистилятів, віскі, ром
Здивувати гостей напоями домашнього приготування легко. В інтернет-магазині «Ферментація» є все для цього. Одним з інгредієнтів, без яких Вам не обійтись, є зернові дріжджі, які використовують для міцних напоїв. Щоб смак був насиченим та приємним, потрібні певні штами дріжджових грибів, яким не шкодять високі температури та агресивне середовище, а побічними продуктами життєдіяльності є різноманітні кислоти, що надають ні з чим незрівнянного шарму благородним дистилятам. Купити зернові дріжджі варто і через їх коротку лаг-фазу, вони швидко розмножуються, перешкоджаючи утворенню патогенних мікроорганізмів в бразі.
- 005Немає в наявності390 ₴+380 (63) 792-94-22
- +380 (98) 076-84-22
- +380 (66) 031-58-31
- 050Немає в наявності149 ₴+380 (63) 792-94-22
- +380 (98) 076-84-22
- +380 (66) 031-58-31
- 020Немає в наявності85 ₴+380 (63) 792-94-22
- +380 (98) 076-84-22
- +380 (66) 031-58-31
- 025Немає в наявності69 ₴+380 (63) 792-94-22
- +380 (98) 076-84-22
- +380 (66) 031-58-31
Рекомендації із застосування
Сухі дріжджі замовити легко, проте варто пам'ятати, що не все залежить лише від них, потрібно вибрати оптимальну температуру. При високій температурі зернові дріжджі гинуть або частково втрачають свої властивості. Деяким не потрібна висока температура, достатньо 20-25ºC. За умови низьких температур ферментація може не відбутися або зайняти більше часу. Такі прості правила дозволять приготувати якісний напій.
Потрібно враховувати деякі рекомендації по вибору зернових дріжджів. Ось на що слід звернути увагу:
- на тип дистиляту;
- сировину, що піддається бродінню та наявність в ній додаткових ферментів та ензимів;
- умови та температурний режим, в яких буде відбуватися бродіння;
- тару та матеріал, з якого вона виготовлена.