Кубики з дуба, на відміну від тріски, спеціально створені для процесу витримки вина. Завдяки своїм розмірам, вони забезпечують повільне вилуговування бажаних компонентів, таких як таніни, дубильні речовини, аромати тощо, що містяться в дубі. Цей уповільнений процес позитивно позначається на формуванні багатого букета вина.
Додавання кубиків проводиться в кількості 0,5-3 г/л вина в процесі витримки. Зазвичай це роблять після перших 2-3 декантацій з осаду, і кубики залишають у вині протягом мінімального терміну в 2 місяці. Цей метод збагачення вина сприяє його еволюції та надає йому характерних особливостей.
Кубики напряму імпортуються від одного з провідних виробників дубової стружки у Франції. Ці кубики ідеально підходять для використання в шийках більшості винних пляшок, що забезпечує оптимальний вплив на вино в процесі витримки.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Франція |
Вага | 100 г |
Склад | дубові кубики середнього обсмажування |
Порода дерева | Дуб |
Довжина: | 10 мм |
Тип | Щіпка |
- Ціна: 129 ₴/100 г