Охмелений пивний солодовий екстракт Master Pint India Pale Ale (IPA) 1,6кг, виробництва шотландської компанії Hambleton Bard — це комплект інгредієнтів, за допомогою якого ви зможете приготувати 23 літри знаменитого, англійського, сильно захмеленого пива IPA (Індіа Пейл ель).
IPA виникла у Великобританії в XIX столітті, і назва Індіа Пейл Ель пояснюється тим, що це був основний різновид пива, який тоді постачали для підданих Британської корони до Індії. Це був сильно охмелений і відповідно неймовірно гіркий Пейл Ель з високою міцністю. Підвищене вмістом хмелю та алкоголю створювали найкращі, природні консервувальні властивості для пива й саме тому IPA найкраще за інші сорти витримував багатомісячну морську подорож у південних широтах. До моменту надходження споживачам до Індії смак пива пом'якшувався і став прийнятним і м'якшим, зберігаючи водночас чітко окреслений хмелевий аромат.
Солодовий екстракт Master Pint IPA (India Pale Ale) виготовлений за традиційною англійською рецептурою XIX століття з найякіснішого британського солоду та хмелю. Яскравий колір, солодовий смак у поєднанні з насиченими квітково-трав'яними відтінками в ароматі виражена хмельова гіркота та щільна, компактна піна — все це гармонійно поєднуються в пиві India Pale Ale.
Солодовий концентрат Master Pint India Pale Ale випускається в м'яких дой-пак пакетах. Завдяки заміні дорогих металевих банок більш дешевим різновидом паковання виробник компенсував різницю додатковою сировиною. Усі солодові екстракти Master Pint не містять штучних барвників і виготовлені з натурального солоду та хмелю. Під кожним пакетом солодового концентрату Master Pint ви знайдете пакетик добірного штаму якісних пивних дріжджів, рекомендованих для цього типу пива, адже саме штам дріжджів формує остаточний смак і стиль готового пива.
Під час первинного бродіння необхідно додати 1 кг цукру, але для найкращого результату цукор треба замінити глюкозою або декстрозою. Для досягнення найкращих смакових характеристик вашого пива, посилення повноти смаку, щільності та піностійкості, декстрозу можна замінити на Beer Enhancer або не охмелений солодовий екстракт (DME).
Також під час бутирування треба додати декстрозу для карбонізації з розрахунку 8 г на 1 літр пива.
Вага нетто | 1.6кг |
Вага брутто | 1.65кг |
Вміст міцності в готовому продукті | 5% |
Колірність | 12-15 EBC |
Пать | 40-50 IBU |
Основні | |
---|---|
Тип | Банка |
- Ціна: 585 ₴