Дубова тріска Французького дуба, випал GRADIENT M+ є ретельно подрібненими шматочками дуба розміром від 2 до 6 мм, отриманими в результаті обсмажування дубових дощок за градієнтним методом. Цей процес випалу проводиться поетапно, що дає змогу зберегти різноманітність смакових характеристик дуба. Продукт цей дуже близький за смаковими якостями до напоїв, витриманих у дубових бочках.
Рекомендоване дозування варіюється залежно від уподобань:
- Для тонкого смаку: 2 г на літр.
- Для вираженого смаку: 4 г на літр.
- Для насиченого смаку: 6 г на літр.
- Для інтенсивного смаку: 10 г на літр.
Час настоювання також варіюється і може становити від двох тижнів до двох місяців залежно від бажаної інтенсивності смаку.
GRADIENT M+ являє собою продукт середнього ступеня випалу, що додає ванільні нотки з відтінками кокоса, спецій, абрикоса, персика і легких квіткових нюансів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 60 г |
Склад | тріска дуба |
- Ціна: 125 ₴