Для надання вашому напою округлого аромату, характерного для витримки в дубових бочках, використовують дубову тріску з французького дуба середнього ступеня випалу. Цей процес починається з ретельного відбору високоякісного дуба, який потім витримують на відкритому повітрі щонайменше 24 місяці, перш ніж піддавати його подрібненню й випалюванню. Завдяки цьому процесу забезпечується швидке й ефективне проникнення дубових нот у ваш напій.
Щоб досягти бажаного смаку й аромату, рекомендується таке дозування:
- 2 г/л для легкого смаку;
- 4 г/л для відчутного впливу дуба;
- 6 г/л для більш насиченого смаку;
- 10 г/л для інтенсивного дубового аромату.
Час настоювання залежить від бажаного результату і становить від 2 тижнів до 2 місяців.
Дубова тріска посиленого середнього ступеня випалу М+ збагачують ваш напій не тільки ванільними відтінками, а й нюансами кокоса, спецій, а також ароматами абрикоса, персика та квітів, створюючи багатий і глибокий смаковий профіль.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Основні | |
Вага | 60 г |
Упаковка | Дой-пак |
- Ціна: 70 ₴