Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Глюкоамілаза Hot Rod Glucoamylase - це ефективний фермент, який розкладає декстрин на прості цукри, забезпечуючи легку ферментацію. Під час додавання в сусло або корок разом із дріжджами за температури 30-35°C він ефективно перетворює цукри, сприяючи оптимальній ферментації.
Кожна упаковка містить 100 г ферменту, що достатньо для обробки 500 л сусла.
Термін придатності становить 2 роки з дати виробництва, зазначеної на упаковці.
Основні переваги:
- Перетворює декстрини на прості цукри.
- Оптимізує процес ферментації.
- Рекомендована температура використання: 30-35°C.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Вага паковання | 100 г |
- Ціна: 215 ₴