Ефективна висококонцентрована термостабільна ендо-альфа-амілаза
Альфа-амілаза Hot Rod Thermo Alpha відіграє важливу роль у процесі оцукрювання під час виробництва зернових дистилятів. Цей фермент відповідає за розщеплення крохмалю, присутнього в зерні, на простіші цукри, необхідні для подальшої ферментації. Такий процес не тільки сприяє більш ефективній ферментації, а й збільшує вихід етанолу, що є головною метою дистиляції.
Основні переваги:
- Зниження в'язкості сусла: Покращує обробку сусла і якість фінального продукту.
- Гнучкість умов роботи: Має здатність працювати в широкому діапазоні pH і температур.
- Висока концентрація: Завдяки високій концентрації потрібна менша кількість продукту для досягнення бажаного ефекту.
- Сумісність з іншими ферментами: Може успішно використовуватися спільно з іншими ферментами.
Технічні характеристики:
- pH: 4.5-7.5 (оптимальний діапазон 5.0-6.0).
- Температура: 60-105°C (оптимально 85-90°C).
Рекомендації щодо дозування: на 1 кг зерна: 0,1 мл (2-3 краплі). На 1 тонну зерна: 0.1 л.
Умови зберігання: рекомендується зберігати в сухому прохолодному місці. Активність зберігається за температури від 4°C до 8°C протягом 12 місяців або до 90% активності за 25°C.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 55 ₴