Тріска дубова Aroneo Fraicheur (Франція) 100 г
- Немає в наявності
- Код: 1335
89 ₴/100 г
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- +380 (98) 076-84-22
- +380 (66) 031-58-31
Тріска ARONEO Fraicheur з дуба вносить у вино дивовижні аромати, надаючи йому неповторного букета і впливаючи на його складність і тонкість. Ці аромати стають більш виразними і довгими, створюючи унікальний досвід під час дегустації. Крім того, тріска, що міститься в трісці, має значний вплив на стабілізацію кольору вина.
Aroneo Fraicheur являє собою танінові, дубильні пластівці з пряними відтінками і легкими карамельними нотами. Ці делікатні таніни підкреслюють свіжість і фруктовість вина, створюючи гармонійний баланс у смаку.
Цю тріску можна використовувати як під час ферментації, так і під час витримки вина. Рекомендоване дозування варіюється від 0,5 до 3 г на 1 л і має бути індивідуально підібране залежно від використовуваних фруктів, типу вина і бажаного кінцевого результату. Для червоних, зрілих вин рекомендується використовувати більші дози, тоді як для білих або рожевих вин підходять менші дози.
Час контакту тріски з вином важливий і становить від 3 до 4 тижнів для оптимальної екстракції ароматів і танінів. Збільшення цього часу до 6-8 тижнів може змінити структуру вина. Дозування і час контакту слід підбирати індивідуально, проводячи тестування відповідно до конкретних характеристик виробленого вина.
Ми пропонуємо експериментувати, змішуючи різні типи дубової тріски в одному вині, щоб створити ваш унікальний букет і досягти бажаного смакового профілю. У цьому процесі ви можете відкрити для себе нові аспекти у світі виноробства та надати вашому вину індивідуального характеру.
- Ціна: 89 ₴/100 г