Кошик
1772 відгуків
+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Тріска дубова Aroneo Fraicheur (Франція) 100 г

Тріска дубова Aroneo Fraicheur (Франція) 100 г

  • В наявності
  • Код: 1335

89 /100 г

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Тріска дубова Aroneo Fraicheur (Франція) 100 г
Тріска дубова Aroneo Fraicheur (Франція) 100 гВ наявності
89 /100 г
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Інформація для замовлення

Тріска ARONEO Fraicheur з дуба вносить у вино дивовижні аромати, надаючи йому неповторного букета і впливаючи на його складність і тонкість. Ці аромати стають більш виразними і довгими, створюючи унікальний досвід під час дегустації. Крім того, тріска, що міститься в трісці, має значний вплив на стабілізацію кольору вина.

Aroneo Fraicheur являє собою танінові, дубильні пластівці з пряними відтінками і легкими карамельними нотами. Ці делікатні таніни підкреслюють свіжість і фруктовість вина, створюючи гармонійний баланс у смаку.

Цю тріску можна використовувати як під час ферментації, так і під час витримки вина. Рекомендоване дозування варіюється від 0,5 до 3 г на 1 л і має бути індивідуально підібране залежно від використовуваних фруктів, типу вина і бажаного кінцевого результату. Для червоних, зрілих вин рекомендується використовувати більші дози, тоді як для білих або рожевих вин підходять менші дози.

Час контакту тріски з вином важливий і становить від 3 до 4 тижнів для оптимальної екстракції ароматів і танінів. Збільшення цього часу до 6-8 тижнів може змінити структуру вина. Дозування і час контакту слід підбирати індивідуально, проводячи тестування відповідно до конкретних характеристик виробленого вина.

Ми пропонуємо експериментувати, змішуючи різні типи дубової тріски в одному вині, щоб створити ваш унікальний букет і досягти бажаного смакового профілю. У цьому процесі ви можете відкрити для себе нові аспекти у світі виноробства та надати вашому вину індивідуального характеру.

  • Ціна: 89 /100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner