Кошик
1813 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25 л
  • Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25 л, фото 2

Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25 л

  • Немає в наявності
  • Код: 1281

69 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25 л
Винні дріжджі Hot Rod Aromatic Wine Complex на 25 лНемає в наявності
69 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Hot Rod Aromatic Wine Complex є унікальним винним дріжджовим штамом, поєднаним з пектолітичними ферментами, які збільшують вихід соку і значно покращують прозорість сусла і вина. Цей продукт створений для виробництва високоякісного вина і може використовуватися для бродіння від 25 до 50 літрів винного сусла, що ідеально підходить для ферментації фруктів і ягід.

Переваги Hot Rod Aromatic Wine Complex включають:

  1. Швидкий старт бродіння.
  2. Ефективність за різних температур.
  3. Не потребує попередньої активації дріжджів.
  4. Поліпшення забарвлення вина.
  5. Посилення смаку та аромату напою.
  6. Відсутність необхідності додавання інших ферментів.
  7. Якісне маркування упаковки.
  8. Доступна ціна.

Інструкція із застосування:

  1. У ємність для ферментації додайте підготовлені фрукти та ягоди, потім виміряйте вміст цукру в суслі. За необхідності додайте декстрозу або цукор. Якщо в сировині недостатньо цукру, і ви прагнете отримати міцне вино, пам'ятайте, що цукор підвищує міцність напою.
  2. Додайте Hot Rod Aromatic Wine Complex і ретельно перемішайте розчин. Ферментація почнеться через 20-30 годин і буде поступово посилюватися. Не закривайте кришку щільно.
  3. Після завершення ферментації проведіть фільтрацію сусла, після чого його можна розлити в пляшки.

Склад: Спеціальний дріжджовий штам, пектолітичні ферменти.

Термін придатності: 2 роки. Завжди найсвіжіші, уточняйте у менеджера.

Характеристики:

  • Оптимальна температура ферментації: 20-30 °C.
  • Ідеальна температура ферментації: 25 °C.
  • Тривалість процесу ферментації може варіюватися залежно від складу сусла сировини.
Основні
ВиробникHot Rod Distiller International
Країна виробникУкраїна
Тип дріжджівСухі
Вага40 г
Складспеціальний дріжджовий штам, печолітичні ферменти
  • Ціна: 69 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner