Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Hot Rod Aromatic Wine Complex є унікальним винним дріжджовим штамом, поєднаним з пектолітичними ферментами, які збільшують вихід соку і значно покращують прозорість сусла і вина. Цей продукт створений для виробництва високоякісного вина і може використовуватися для бродіння від 25 до 50 літрів винного сусла, що ідеально підходить для ферментації фруктів і ягід.
Переваги Hot Rod Aromatic Wine Complex включають:
- Швидкий старт бродіння.
- Ефективність за різних температур.
- Не потребує попередньої активації дріжджів.
- Поліпшення забарвлення вина.
- Посилення смаку та аромату напою.
- Відсутність необхідності додавання інших ферментів.
- Якісне маркування упаковки.
- Доступна ціна.
Інструкція із застосування:
- У ємність для ферментації додайте підготовлені фрукти та ягоди, потім виміряйте вміст цукру в суслі. За необхідності додайте декстрозу або цукор. Якщо в сировині недостатньо цукру, і ви прагнете отримати міцне вино, пам'ятайте, що цукор підвищує міцність напою.
- Додайте Hot Rod Aromatic Wine Complex і ретельно перемішайте розчин. Ферментація почнеться через 20-30 годин і буде поступово посилюватися. Не закривайте кришку щільно.
- Після завершення ферментації проведіть фільтрацію сусла, після чого його можна розлити в пляшки.
Склад: Спеціальний дріжджовий штам, пектолітичні ферменти.
Термін придатності: 2 роки. Завжди найсвіжіші, уточняйте у менеджера.
Характеристики:
- Оптимальна температура ферментації: 20-30 °C.
- Ідеальна температура ферментації: 25 °C.
- Тривалість процесу ферментації може варіюватися залежно від складу сусла сировини.
Також вам може знадобитися гідрозатвор та ємність для бродіння!
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Тип дріжджів | Сухі |
Вага | 40 г |
Склад | спеціальний дріжджовий штам, печолітичні ферменти |
- Ціна: 69 ₴