Кошик
1769 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Регулятор кислотності сусла Hot Rod pH Booster

Регулятор кислотності сусла Hot Rod pH Booster

  • В наявності
  • Код: 1275

79 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Регулятор кислотності сусла Hot Rod pH Booster
Регулятор кислотності сусла Hot Rod pH BoosterВ наявності
79 
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Регулювання кислотності сусла з використанням продукту Hot Rod pH Booster є важливою процедурою. Знижений рівень pH у суслі може спричинити труднощі в процесі бродіння фруктового сусла, особливо якщо використовуються концентровані соки. Ексцесивна кислотність може сповільнити або повністю зупинити бродіння, що веде до низького виходу спирту і погіршення якості кінцевого продукту. Hot Rod pH Booster, як регулятор кислотності, здатний розв'язати цю проблему, даючи змогу підняти рівень pH у суслі та поліпшити умови для бродіння.

Hot Rod pH Booster забезпечує швидку нейтралізацію винного каменю і сприяє ефективній підготовці вина до розливу.

Як збільшити pH фруктового сусла:

  1. Виміряйте початковий рівень pH сусла за допомогою тест-стрічки або pH-метра.
  2. Додайте 2 грами Hot Rod pH Booster на 1 літр сусла для бродіння. Це збільшить рівень pH приблизно на 0,6.
  3. Ретельно перемішайте.
  4. Повторно виміряйте рівень pH сусла.
  5. За необхідності додайте додаткову кількість Hot Rod pH Booster, щоб досягти бажаного рівня pH.
  6. Продовжуйте бродіння відповідно до звичайної процедури.

Не забувайте дотримуватися запобіжних заходів:

  • Уникайте надмірного використання Hot Rod pH Booster, щоб не спричинити надмірне підвищення pH.
  • Зберігайте продукт у сухому та прохолодному місці, захищеному від високої вологості та температурних коливань.
  • Уникайте потрапляння на шкіру та в очі.

Корекція кислотності та видалення винного каменю у вині:

  1. Після завершення процесу ферментації та періоду дозрівання вина, перелийте вино в іншу посудину.
  2. Оцініть рівень кислотності вина з використанням тест-стрічки або pH-метра.
  3. Виміряйте необхідну кількість Hot Rod pH Booster відповідно до рекомендацій.
  4. Додайте Hot Rod pH Booster у вино і ретельно перемішайте. Відбудеться негайна реакція між винною кислотою та бікарбонатом калію.
  5. Залиште вино на 24-48 годин за температури від -4 до +4 градусів Цельсія, щоб винний камінь осів на дні. Процес може зайняти більше часу за кімнатної температури.
  6. Відокремте вино від осаду, забезпечуючи, щоб камінь не потрапив у вино.
  7. Повторіть процес, якщо необхідно, для досягнення бажаної кислотності. Рекомендоване дозування - 13,5 г на літр для нейтралізації 1% кислотності.

Це допоможе знизити кислотність вина і зберегти його якість. Не забувайте зберігати Hot Rod pH Booster у сухому, прохолодному та провітрюваному місці, поза досяжністю дітей і тварин.

Важливо зазначити, що продукт Hot Rod pH Booster містить бікарбонат калію з вмістом понад 99% і не містить важких металів, миш'яку та свинцю. Він відповідає стандартам DM 26.4.69, DPR. 12/02/1965 і Правилам EEC 822/87.

Основні
ВиробникHot Rod Distiller International
Країна виробникУкраїна
Тип дріжджівСухі
Вага100 г
  • Ціна: 79 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner