Рецепт різдвяного рому
Інгредієнти:
- 2.4 літра спирту або горілки міцністю 40%
- Набір спецій (розрахований на 3 літри готового продукту)
- 50 г меда
- 750 мл води
Приготування:
Розмістіть усі спеції в ємність і залийте їх спиртом. Тісно закрийте ємність і поставте в темне та тепле місце (наприклад, біля батареї для прискорення екстракції). Дайте настоятися впродовж тижня, періодично струшуючи.
Через 7 днів процідіть настій через дрібне сито або кілька шарів марлі.
Перед процедурою фільтрації рекомендується спробувати настій — якщо запах і смак здаються недостатньо насиченими, залиште його ще на кілька днів.
Готуємо сироп: розчиніть 50 г меду в 450 мл води та поставте на вогонь. Постійно помішуйте, поки мед повністю розчиниться. Не доводьте до кипіння. Зніміть із вогню, охолодіть до кімнатної температури та зніміть пінку, якщо вона є. Додайте цей сироп до настою.
Загалом вам повинно вийти приблизно 3 літри готового продукту. Після змішування настою й сиропу різдвяний ром можна вважати готовим.
Після всіх цих процедур ви отримаєте дуже смачний і ароматний напій, який подарує вам смак Різдва.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 118 г |
- Ціна: 127 ₴