Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Завдяки інноваційному виробничому процесу були створені нові, унікальні дубові тріски ARONEO. Пластівці ARONEO збагачують вина/домашні напої незвичайними ароматами, створюючи неповторний букет. Аромат сильніший та довший. Тріска також істотно впливають на стабілізацію кольору вина.
Їх можна використовувати під час бродіння та витримки вина.
Рекомендоване дозування: від 0,5 до 3 г на 1 л. Однак порція має підбиратися індивідуально з урахуванням використовуваних фруктів, типу вина та бажаного кінцевого результату. Великі дози тріски можна використовувати для червоних витриманих вин, а менші — для білих або рожевих вин.
Час контакту тріски з вином становить від 3 до 4 тижнів, чого досить для отримання оптимальної екстракції ароматів і танінів. Продовження контакту пелюсток із вином на 6-8 тижнів змінить структуру вина.
Дозування, а також час контакту з вином мають відповідати вину, отриманому в результаті індивідуальних випробувань.
Ми рекомендуємо змішувати різні види тріски в одному вині, щоб отримати свій неповторний смак.
Їх можна використовувати під час бродіння та витримки вина.
Рекомендоване дозування: від 0,5 до 3 г на 1 л. Однак порція має підбиратися індивідуально з урахуванням використовуваних фруктів, типу вина та бажаного кінцевого результату. Великі дози тріски можна використовувати для червоних витриманих вин, а менші — для білих або рожевих вин.
Час контакту тріски з вином становить від 3 до 4 тижнів, чого досить для отримання оптимальної екстракції ароматів і танінів. Продовження контакту пелюсток із вином на 6-8 тижнів змінить структуру вина.
Дозування, а також час контакту з вином мають відповідати вину, отриманому в результаті індивідуальних випробувань.
Ми рекомендуємо змішувати різні види тріски в одному вині, щоб отримати свій неповторний смак.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Франція |
- Ціна: 89 ₴/100 г