Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Ягоди ялівцю — це їстівні плоди ялівцю — вічнозеленого хвойного чагарнику з сімейства кипарисових. Зріст він у помірному кліматі, переважно в країнах Європи, США, північних регіонів Африки. Ялівцеві ягоди дуже корисні, оскільки в їхньому складі є ефірні олії, вуглеводи, смоли, мікроелементи, вітаміни. Ялівцеві ягоди знайшли своє застосування в кулінарії, медицині та косметології. Спеція має хвойний аромат і солодкувато-терпкий смак. До ягоди входять до 2% ефірної олії: терпени — камфен, кадинен, теренеол, пінен, містить також цукри, дубильні та фарбувальні речовини, органічні кислоти (марав'яної, яблучна, оцтова) і сполуки марганцю, заліза та міді. Ялівець — одна з найактивніших фітонцидних рослин. На добу 1 га насаджень виділяє до 30 кг фітонцидів. Такої кількості досить, щоб очистити повітря від мікробів у великому місті. Баккаут підсилює діуріз і дезінфікує сечовивідні шляхи. Збільшують секрецію шлункового соку та жовчі, активують роботу кишківника. Плоди входять до складу сечогінних чаїв. У гінекології відвар ягід застосовують для спринцювання під час кольпітів і вбілю бактеріального характеру. Ялівець застосовується скрізь і всіма винокурами. Всі чудово знають, що реальний джин не зробити без цих плодів. І дійсно ялівець використовують у різних наборах для настоянок, для виробництва й ароматизації різних видів ароматичного дистиляту. Найпопулярніший напій на основі ялівцю — джин.
Основні | |
---|---|
Вага | 25 г |
- Ціна: 49 ₴