Кошик
1769 відгуків
+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Освітлювач сусла Alcotec Turbo Klar
  • Освітлювач сусла Alcotec Turbo Klar, фото 2

Освітлювач сусла Alcotec Turbo Klar

  • Немає в наявності
  • Код: 520

87 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Освітлювач сусла Alcotec Turbo Klar
Освітлювач сусла Alcotec Turbo KlarНемає в наявності
87 
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Освітлювач вина, сусла Alcotec Mega Klar 25 літрів

Alcotec Mega Klar швидкий і сильний, двокомпонентний професійний препарат для освітлення. Ідеально підходить для освітлення сусла і білих вин.

Винороби застосовують Alcotec Mega Klar для освітлення бражки. Ефективно облягає дріжджову карту, водночас усувається неприємний запах дріжджів, сусло куди освітлиться, готовий питний дистилят буде куди вищої якості.

  • Час освітлення приблизно 24 години.
  • Об'єм пакета розрахований на 25 літрів.
  • У складі Mega Klar — кремнієвий попіл, хітозан.
  • Виробник — Великобританія

Застосування

Осаджує дріжджову карту, усуває будь-який неприємний запах, освітлює до прозорості. Цей засіб працює за принципом бентоніту, але має набагато найкращим ефектом.

Якщо Ви не потребуєте такого більшого об'єму, але хочете заощадити, Ви можете розділити ці компоненти по пляшечках і використовувати на кілька разів, набираючи потрібну кількість медичним шприцом.

Для отримання якіснішого напою необхідно очищати не тільки готовий дистилят, але й сухо перед переганянням. Річ у тім, що в бразі містяться частинки «мертвих» дріжджів та інші щільні суспензії, очищення від яких неабияк покращує якість кінцевого продукту. Адже під час нагрівання цей дріжджовий осад утворює сполуки з неприємним запахом, що також може зіпсувати й смак продукту. Ці продукти бродіння дріжджів дуже дрібні, і позбутися їх за допомогою звичайного проціджування не вийде.

Тому освітлення сировини неабияк покращує якість напою. І так, розпочнемо по черзі. Перед початком освітлення відбродило сусло необхідно дбайливо злити з дріжджового залишку в стерильну ємність. І зробити процес дегазації, тобто видалити вуглекислий газ із сировини. Дегазація мінімізує активне утворення піни під час нагрівання розчину. Прибрати вуглекислий газ із пшениці можливо у разі ретельного перемішування  упродовж 2-8 годин.

Після дегазації потрібно вилити в закваску вміст пакета «А», ретельно перемішати та залишити протистояти на 2 години. У пакеті «А» міститься попіл кремнієвої кислоти, він відповідальний за освітлення сусла, тобто прибирає залишки бродіння дріжджів і сторонні домішки, які роблять брагу каламутною, у такий спосіб поліпшується якість майбутнього напою.

Після 2-годинного інтервалу додавайте вміст пакета «В», у якому є хітозан. Це активна речовина, яка садить на дно всі дрібні продукти бродіння. Вступаючи в реакцію з залишками дріжджів, хітозан пов'язує їх у колоїдні сполуки, які поступово відсаджуються на дно. Перемішайте акуратно закваску, намагаючись не зачіпати осад. Залиште захищатися на 24-48 годин до повного освітлення.

Найбільш оптимально, якщо ємність буде захищатися в прохолодному місці. Після закінчення терміну відстоювання необхідно злити рідину з осаду. Тепер Ваше сусло готове до подальшої перегони та дасть чудовий результат.

Основні
ВиробникAlcotec
Країна виробникВеликобританія
Вага65 г
  • Ціна: 87 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner