Кошик
2146 відгуків

Працюємо, залишайте замовлення на сайті ! Консультант зателефонує вам у робочий час!

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24
  • Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24, фото 2

Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 031

149 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24
Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24Немає в наявності
149 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24

Виробник — Великобританія

Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24 підходять для бродіння 25 літрів розчину. Високоякісні дріжджі від європейського виробника мають багато переваг, що дає змогу приготувати якісний дистилят за рекордні 24 години. Іншими способами можемо отримати дистилят через 10 днів.

Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24 не вимагають особливих умов і зусиль у поводженні з ними. Вони добре реагують на зміни температури та зовнішні зміни. Адже попри те, що оптимальна температура для активації дріжджів 25 °C, Turbo Yeast Classic 24 нормально працюють і за 30 °C.

Залежно від того, на який Ви розраховуєте результат, можна регулювати пропорції цукру та температуру, за якої відбуватиметься бродіння:

  • 6 кг цукру — упродовж 24 години до 14% за температури 20-35 °C;
  • 7 кг цукру — упродовж 2 днів до 17%  за температури 20-30 °C;
  • 8 кг цукру — упродовж 4 днів до 20%  за температури 20-27 °C;
  • 9 кг цукру — упродовж 7-10 днів до 21%  за температури 18-24 °C.

Залежно від того, якої якості компоненти Ви використовували, бродіння може тривати до 10 днів і довше. Але ці дріжджі не змусять Вас чекати, вже через дві доби Ви зможете побачити готовий продукт.

       Склад

       Дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи.

       Як правильно використовувати

Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 24 додаються в сусло добре помішуючи, щоб уникнути утворення грудочок. Перед тим, як додати дріжджі, треба переконатися в тому, що температура розчину не більш ніж 35 °C.

Цукор або декстрозу треба розчиняти в теплій воді. Загалом має бути 25-27 літрів розчину. Цукру треба взяти від 6 до 9 кг, залежно від того, який міцності напій Ви хочете отримати.

Характеристики

  • оптимальна температура бродіння — 18-35 °C;
  • міцність - до 21 %;
  • тривалість процесу бродіння — 1-10 днів;
  • вага — 175 грамів;
  • форма — сухі.
Основні
ВиробникAlcotec
Країна виробникВеликобританія
Тип дріжджівСухі
Тип закваскиДля напоїв
Вага175 г
  • Ціна: 149 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner