Винні дріжджі Coobra Vitvin
Шведські сухі винні дріжджі Coobra VITVIN активно перебродять і в результаті отримуємо будь-який різновид вишуканого смаку білого ароматного вина. Ці дріжджі використовують для приготування 25-30 літрів напою.
Застосування
Додаємо у воду 22-25 °C Coobra VITVIN і залишаємо на 30 хвилин. Після того, як помітили, що дріжджі почали діяти, їх можна додавати до іншого розчину.
Приготуйте для бродильного процесу поживне середовище та необхідні пристосування: бродильну ємність і освітлювач для вина.
Термін придатності - завжди найсвіжіші, уточняйте у менеджера.
Також вам може знадобитися гідрозатвор та ємність для бродіння!
Основні | |
---|---|
Виробник | CBF Drinkit |
Країна виробник | Швеція |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для напоїв |
Вага | 10 г |
Склад | дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи. |
- Ціна: 77 ₴