Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Глюбір отримав свою назву від німецького “Glühbier”, що значить в перекладі “пиво з прянощами”. Для тих, хто полюбляє незвичні гарячі напої, пропонуємо спробувати глінтвейн на основі пива. В холодну пору року цей напій зігріє та смакує поціновувачам пива, і тим, кому класичне пиво не дуже подобається.
Приготування глюбіру Баварський
Для приготування потрібно:
- пиво темне або нефільтроване - 1,5 л;
- віскі/бурбон - 100 мл;
- цукор - 2 чайні ложки;
- спеції для приготування глюбіру.
Пиво потрібно розігріти на слабкому вогні до 70 градусів за Цельсієм. Сюди слід додати спеції й цукор, та нагрівати до розчинення цукру. Вкінці додати міцний алкоголь та накрити кришкою. Відпочити напій має близько години, і можна смакувати!
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип спецій | Суміш прянощів |
Упаковка | Дой-пак |
Склад | Вишня сушена, цедра апельсина, імбир, гвоздика, кориця, бадьян, перець духмяний, мускатний горіх |
Вага | 52.0 |
- Ціна: 98 ₴