Розробники спецій для глінтвейну Дракула надихались не лише історією таємничого графа, а й красою Прикарпаття. В цьому напої поєднуються прянощі й духмяні приправи, що дають відчуття загадковості й мороку.
В складі спецій для глінтвейну Дракула традиційні спеції: кориця, апельсин, імбир, кардамон, гвоздика, та особливого неповторного смаку надають: джинджура, горобина червона, горобина чорноплідна, бузина чорна, глід, ялівець, гібіск, чорниця.
Приготування глінтвейну Дракула
Приготувати напій - просто, для цього підготуйте інгредієнти:
- вино червоне сухе - 1,5 л;
- цукор - 4 ч.л.;
- спеції для глінтвейну Дракула.
На невеликому вогні нагрійте вино до 70°С, не вище. В підігрітий напій слід додати суміш спецій, цукор. Підігрівати та перемішувати суміш слід до повного розчинення цукру. Зняти з вогню практично готовий глінтвейн потрібно до того, як він почне закипати.
Поставте напій, накритий кришкою, на пів години для настоювання.
Смакує глінтвейн з високих келихів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Суміш прянощів |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Вага | 40 г |
Склад | Кориця, імбир, апельсин, бадьян, кардамон, перець духмяний, гвоздика, джинджура, горобина чорноплідна, яблуко, гибиск, шипшина, горобина червона, бузина чорна, чорниця, глід, ялівець |
- Ціна: 110 ₴