Опис
Насичений та розкішний смак рому забезпечують відчутні карамельні нотки та фруктовий присмак, смаку додають виражені спеції і прянощі для настоянки в стилі Ром Золотистий.
Для приготування рому потрібно:
- 1 л дистиляту або горілки;
- набір спецій Hot Rod для настоянки Ром золотистий.
Рецепт приготування рому
Спеції для настоянки Ром золотистий висипати в посудину та залити алкоголь міцністю 40 - 50%. Поставити в темному місці на 10 днів, струшувати щодня. Профільтрувати напій з допомогою багатошарової марлі і перелити в посуд, поклавши сюди чорнослив й тріску.
Після цього ром має постояти ще тиждень, далі його потрібно ретельно профільтрувати, додати трошки підсолоджувача (краще тростинний цукор). Посудину з тріскою залишити ще на місяць. Після того, як вийде цей термін, повторно профільтрувати та спробувати на смак. В кінцевому результаті ром легко п’ється, має приємний золотистий колір та віддає пряним ароматом.
- Ціна: 74 ₴