Набір спецій для лікеру в стилі Sambuca (1 л) потрібен всім, хто хоче спробувати традиційний італійський напій. Солодкий, не приторний смак поєднує в собі освіжаючий лимон та аніс. Лікер самбука володіє тонким ароматом та дарує терпкий післясмак.
Для приготування потрібно:
- спирт 40 - 45%, 0,9 л;
- 150 г цукру;
- 100 мл води;
- набір спецій Botanica, розрахований на 1 л напою.
Рецепт самбуки зі спеціями для лікеру в стилі Sambuca
Для приготування самбуки потрібно вилити воду у сковорідку та додати спеції Botanica, довести суміш до кипіння й всипати цукор. Варити до розчинення цукру, після чого потримати на малому вогні ще 15 хвилин. До гарячої суміші в сковороду виливається спирт. Посудину слід закрити кришкою та загорнути рушником.
Після вистигання рідини, розчин проціджується, його варто помістити в герметичний посуд. Пробувати самбуку, приготовану зі спеціями для лікеру, можна відразу та краще за все дати час для настоювання 1 - 2 тижні. Після цього можна ще раз профільтрувати через марлеву тканину та смакувати домашньою самбукою!
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Суміш спецій та трав |
Упаковка | Дой-пак |
- Ціна: 67 ₴