Кошик
1874 відгуків

Працюємо, залишайте замовлення на сайті ! Консультант зателефонує вам у робочий час!

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Набір спецій для лікеру в стилі Sambuca (1 л) Export

Набір спецій для лікеру в стилі Sambuca (1 л) Export

  • В наявності
  • Код: 808

67 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Набір спецій для лікеру в стилі Sambuca (1 л) Export
Набір спецій для лікеру в стилі Sambuca (1 л) ExportВ наявності
67 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Інформація для замовлення

Опис

Набір спецій для лікеру в стилі Sambuca (1 л) потрібен всім, хто хоче спробувати традиційний італійський напій. Солодкий, не приторний смак поєднує в собі освіжаючий лимон та аніс. Лікер самбука володіє тонким ароматом та дарує терпкий післясмак. 

Для приготування потрібно:

  • спирт 40 - 45%, 0,9 л;
  • 150 г цукру;
  • 100 мл води;
  • набір спецій Botanica, розрахований на 1 л напою.

Рецепт самбуки зі спеціями для лікеру в стилі Sambuca

Для приготування самбуки потрібно вилити воду у сковорідку та додати спеції Botanica, довести суміш до кипіння й всипати цукор. Варити до розчинення цукру, після чого потримати на малому вогні ще 15 хвилин. До гарячої суміші в сковороду виливається спирт. Посудину слід закрити кришкою та загорнути рушником.

Після вистигання рідини, розчин проціджується, його варто помістити в герметичний посуд. Пробувати самбуку, приготовану зі спеціями для лікеру, можна відразу та краще за все дати час для настоювання 1 - 2 тижні. Після цього можна ще раз профільтрувати через марлеву тканину та смакувати домашньою самбукою!

  • Ціна: 67 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner