Клампова царга 3 дюйми з термометром висота 1.5 м
Виробник – "Корс"
Царга — це тіло бражної колони, її центральна частина. Теплообмін, який становить принцип дії бражної або ректифікаційної колони, протікає саме тут. Саме царга робить процес дистиляції можливим. Царга виконує роль модуля колони, тобто модернізує ваш апарат, збільшуючи висоту і очищаючи дистилят від шкідливих домішок. В колону поміщають насадку Панченкова, спірально-призматичну насадку, кільця Рашига (мідні або з нержавійки), що збільшують площу контакту з парою, а отже і градус Вашого продукту, знешкоджуючи від шкідливих домішок і неприємного запаху питний продукт.
Професійні винороби збільшують довжину апарату до 1 - 1.5 метра, використовуючи додаткову одну або дві царги. Їх максимально заповнюють насадками. Це дає можливість отримати більш чистий продукт підвищеної міцності. При такому підході в холодильнику конденсується чистий етил, і немає необхідності купувати ректифікаційної колону. При діаметрі 3 дюйми Ви отримаєте велику швидкість перегонки і якісніше очищення дистиляту.
До царги приварена герметична гільза під цифровий термометр. Внутрішній діаметр гільзи 6 мм. Ви можете витягати або вставляти термометр під час перегонки. Для фіксації термометра в гільзі, використовуйте силіконовий ущільнювач ніпель (шматочок силіконової трубки 3.5х6 мм). Розташування гільзи – 100 мм від краю царги.
Характеристики
- висота - 1500 мм;
- діаметр - 76 мм;
- підключення – кламповий хомут 3";
- товщина стінки 2 мм;
- матеріал – харчова нержавіюча сталь AISI 304;
- поверхня – дзеркальна;
- гільза для термометра - внутрішня;
- діаметр гільзи - 8 мм:
- розташування гільзи - 100 мм. від краю.
Комплектація
- царга 1500 мм - 1 шт;
- силіконовий ніпель для установки термометра 3.5х9 – 1 шт.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Корс |
Країна виробник | Україна |
Стан | Новий |
Матеріал | Нержавіюча харчова сталь AISI 304 |
Висота | 1500 мм |
Товщина стінки | 2 мм |
Діаметр | 76 мм |
- Ціна: 2 210 ₴