Кошик
2719 відгуків

Працюємо, залишайте замовлення на сайті ! Консультант зателефонує вам у робочий час!

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Цукровий  рефрактометр для вина (30% brix )
  • Цукровий  рефрактометр для вина (30% brix ), фото 3
  • Цукровий  рефрактометр для вина (30% brix ), фото 4

Цукровий рефрактометр для вина (30% brix )

  • В наявності
  • Код: 763

670 ₴

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Цукровий  рефрактометр для вина (30% brix )
Цукровий рефрактометр для вина (30% brix )В наявності
670 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Професійний рефрактометр для цукру

Країна виробник - Китай (компанія ATC)    

Професійний ареометр компанії ATC - це наслідок удосконалення скляних ареометрів, які не завжди показують точній вміст цукру і  в напої.

Рефрактометр допоможе Вам точно визначити вміст за допомогою однієї краплі напою.

Незамінна річ, яка допоможе зробити настоянку, типу медовухи, хринівки, мартіні та інших напоїв. При створенні алкогольних напоїв, їх густина змінюється і вимірювання традиційними скляними ареометрами стає неможливим. Рефрактометр, незважаючи на щільність напою, показує точній вміст одиниць, які треба виміряти.

Перед першим використанням прилад бажано відкалібрувати. Для калібрування приладу потрібно дистильована вода. На головну призму за допомогою піпетки наноситься кілька крапель води, потім закривається захисне скло. При цьому потрібно стежити, щоб вода під захисним склом рівномірно покрила поверхню призми, не залишаючи бульбашок повітря. Далі за допомогою каліброваного гвинта на шкалі приладу виставляється значення 0,0. Після калібрування призму потрібно акуратно протерти м'якою ганчіркою. Тепер рефрактометр готовий до вимірювань. 

Проведення вимірювань:

  1. Відкрийте отвір, протріть поверхню призми серветкою і нанесіть піпеткою 1-2 краплі вимірюваної рідини. 
  2. Закрийте захисну кришку, рідина повинна розподілитися по поверхні без бульбашок повітря і забруднень. 
  3. Наведіть передню частину рефрактометра на світло, обертайте регулювальне кільце діоптрій до чіткого відображення шкали.
  4. Межа розподілу темного і світлого фону буде результатом вимірювання.
  5. Шкала Вгіх (ліва) показує рівень цукру в розчині, а Vol (права) прогнозовану концентрацію алкоголю в суслі без додавання сирту та цукру.
  6. Після проведення вимірювань ретельно протріть м'якою тканиною поверхню призми і внутрішню поверхню захисної кришки.
  7. Після висихання поверхонь, закрийте захисну кришку і зберігайте рефрактометр в сухому місці далеко від тепла і сонячних променів.

Догляд і зберігання:

  • Призма повинна бути очищена повністю. В іншому випадку забруднення можуть стати причиною помилки при проведенні вимірювань.
  • Уникайте потрапляння води всередину приладу.
  • Так як рефрактометр є точним оптичним приладом, рекомендується акуратне поводження з ним, догляд і зберігання.
  • Зберігати необхідно сухим, чистим і в нержавіюча умовах. Запобігайте можливість появи цвілі і запотівання поверхні приладу. Не допускайте тряски при перенесенні і зберіганні.
  • Порушення правил застосування, догляду та зберігання можуть привести до поломки приладу і пов'язаним з цим припиненням гарантійних зобов'язань.

Характеристики

  • діапазон вимірювань: 0,0 до 32,0%
  • крок виміру: Brix:   ±0,2 %
  • похибка: ± 0.2% Brix, ± 0.2% алкоголь
  • вага - 205 г
  • розміри (мм): 30х40х160
  • автоматична компенсація температури: Так (діапазон: 0 ° C ~ 30 ° C)
  • корпус - алюмінієва конструкція

Комплектація

  • Рефрактометр АТС-30Brix
  • Піпетка для зняття проби
  • Викрутка для калібрування
  • Ударостійкий пластиковий футляр
Основні
ВиробникATC
Країна виробникКитай
СтанНовий
Мінімальний діапазон вимірювання (Brix)0 %
Максимальний діапазон вимірювання (Brix)32 %
  • Ціна: 670 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner