Єврейська пейсахівка — це традиційний алкогольний напій, який виготовляється євреями під час свята Песах (Пасха). Оскільки під час цього свята заборонено вживання продуктів, що бродять з дріжджів та зернових, пейсахівка виготовляється на основі інгредієнтів, які відповідають кошерним нормам для Песаху.
Набір спецій для настоянки “Єврейська пейсахівка” подарує смак для 3 літрів дистиляту. В складі родзинки, апельсинова цедра, мускатний горіх, ванілін, тростинний цукор, що надають насиченого смаку й неповторного аромату.
Приготування настоянки “Єврейська пейсахівка”
Вміст упаковки слід висипати в посудину, сюди ж влити 3 літри алкоголю. В темному місці напій настояти 14 днів. До нього треба наглядати та періодично струшувати ємність. Через 5 - 10 днів після настоювання та фільтрування, пейсахівку можна скуштувати.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Тип спецій | Набір спецій, ягід, фруктів |
- Ціна: 212 ₴