Використання спецій для малинової горілки
Спеції з набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%. Настоювати 7 днів у теплому темному місці. Відфільтрувати і розбавити настій міцністю 30%. Перегнати настій до міцності 45-50% в струмені.
Отриманий продукт розбавити водою до міцності 40%. Для пом'якшення додати столову ложку цукру (краще у формі сиропу). Після 2-3 доби відпочинку напій буде готовий.
При використанні джин-кошика візьміть 10 літрів 30% алкоголю. Відберіть окремо перші 100 г голів. Тіло збирати в міцності 50% в струмені.
Отриманий продукт розбавити до 40% і дати відпочити 5-7 діб. Розрахункова кількість кінцевого напою - близько 6 л.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 125 г |
Склад | Малина сушена, листя малини, дубовий кубик легкого обсмажування, корінь ірису, імбир |
Тип | Подрібнені інгредієнти |
- Ціна: 369 ₴