Кошик
2719 відгуків

Працюємо, залишайте замовлення на сайті ! Консультант зателефонує вам у робочий час!

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Відвід на 180 градусів потстил (фланець)
  • Відвід на 180 градусів потстил (фланець), фото 3

Відвід на 180 градусів потстил (фланець)

  • Немає в наявності
  • Код: 209

950 ₴

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Відвід на 180 градусів потстил (фланець)
Відвід на 180 градусів потстил (фланець)Немає в наявності
950 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Відвід на 180 градусів потстил (фланець)

Виробник – "Корс"

Опис

Відвід 180º виготовлений з нержавіючої сталі марки AISI 304. Матеріал відводу має високі антикорозійні властивості і містить обов'язковий компонент хром, що попереджує розвиток корозійних процесів. Розташовується між дефлегматором і холодильником, має вихід під термометр для контролю температури парів і процесу дистиляції.

Відвід складається з двох приварних кутів по 90 °, кожен з яких зварений з 2-ма фланцями для фіксації з елементами апарату. На з'єднанні кутів, в центральній частині, фланці мають подовжені прорізи для болтів, що дозволяє провертати один кут. Така конструкція дозволяє використовувати апарат в режимі потстіл, при 1-й дистиляції. Такий відвід на 180 ° використовується в апаратах торгової марки "Корс" - Silver Modern.

Параметри

  • діаметр приварних відводів - 51 мм;
  • підключення до апарату - 8 точок фіксації;
  • Ø гільзи для установки термометра - 4 мм.

Комплектація

  • відвід на 90° - 2 шт;
  • силіконова фланцева прокладка 90 мм. – 2 шт;
  • болти – 8 шт;
  • баранчики – 8 шт.
Основні атрибути
ВиробникКорс
Країна виробникУкраїна
СтанНовий
Користувальницькі характеристики
МатеріалНержавіюча харчова сталь AISI 304
Підключення до апаратуФланцеве з'єднання 90 мм.
  • Ціна: 950 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner