Набір спецій для настоянки в стилі Jagermeister
Країна виробник - Україна
Набір спецій для настоянки в стилі Jagermeister допоможе приготувати цей напій.
Рецепт приготування напою Jagermeister
Перший етап
Вміст пакету №1 заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і кип'ятимо на повільному вогні 40 хвилин. Даємо охолонути під кришкою. Проціджуємо через марлю. У відвар додаємо цукор і доводимо до кипіння, потім додаємо цукровий колір (пів-склянки цукру + 2 ст. ложки води в невеликій каструльці варимо до густого темно-коричневого, карамельного кольору).
Упарюємо цю суміш на третину. Даємо охолонути. Додаємо сік лимона. Переливаємо в герметичний посуд (банку) і даємо настоятися 2 доби. Розбавляємо з водою 1:2.
Другий етап
Візьміть 2,5 літри напою міцністю 70% та набір спецій з пакету №2. Настоянка повинна простояти 10 днів, додати сюди 1,5 л води та перегнати. З перегону знадобиться відібрати 20 г “голів”. На 50% слід припинити відбір “тіла”. Розчин слід перемішати з настоянкою, приготовленою на першому етапі до 50%.
Третій етап
Вміст пакету №3 в мішечку кладуть для настоювання в отриманому джині. Суміш трав лежить 10 діб, щодня настоянку перемішують. Отриманий екстракт слід ввести в купаж.
Четвертий етап
Приготування купажу. Для нього візьміть 50%-ої настоянки з травами 2,5 л, 0,35 л соку чорної смородини, 0,1 л меду, 25 грамів дубової тріски та екстракт напою з першого пакету, загальний об'єм якого - 3,5 л (міцність 35%).
Складові потрібно змішати, додати дубову тріску та настоювати протягом 2 місяців. Цього часу достатньо, щоб напій приготувався.
Вага упаковки - 200 грамів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Суміш спецій та трав |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Вага | 200 г |
Виробник | Аїр |
- Ціна: 634 ₴