Кошик
1895 відгуків

Працюємо, залишайте замовлення на сайті ! Консультант зателефонує вам у робочий час!

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Сухі дріжджі Алкотек Yeast Classic 48

Сухі дріжджі Алкотек Yeast Classic 48

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 004

119 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Сухі дріжджі Алкотек Yeast Classic 48
Сухі дріжджі Алкотек Yeast Classic 48Немає в наявності
119 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Виробник – Великобританія Hambleton Bard

Опис

Це серія турбо дріжджів 48 Classic Turbo Yeast для 25 літрів сусла. Сухі турбо дріжджі Turbo Yeast Classic 48 від великобританського виробника – це штам дріжджів, за допомогою якого можна приготувати 25 літрів сусла. До того ж, приготування сусла можливе в двох варіантах: один з них займе 48 годин, другий - 5 діб. 

Turbo Yeast Classic 48 – це дріжджі, які перш за все варто випробувати початківцям, що лише стали на шлях експериментів. Оптимальний час для бродіння та приготування розчину робить їх відмінним варіантом для приготування цукрового дистиляту. Вміст пакетика включає поживні речовини та вітаміни.

Склад

Дріжджі, поживні речовини, вітаміни і мікроелементи.

Як правильно використовувати

Якщо Вам потрібен дистилят через 3 доби, а Ви ще не готові, бо не маєте сировини, обирайте для приготування сусла дріжджі Turbo Yeast Classic 48.

Класичні дріжджі Turbo Yeast Classic 48 набагато легше за інші марки переносять перепади температури. Незважаючи на те, що ідеальною вважається 25 - 26°С, для класичних не перешкодою буде й 30°С. Залежно від того, яку кількість цукру додасте та скільки днів витримаєте розчин, можна отримати різну міцність, що варіюється в такому діапазоні: 

  • 2 дні, 14% при температурі 20 - 35°С, цукор - 6 кг;
  • 3 дні, 17% міцності, температура 20-30°С, цукор - 7 кг;
  • 5 днів, 20% міцності, температура 20 - 27°С, 8 кг цукру;
  • від 7 до 10 днів міцність сягне 21% за температури 18-24°С, 9 кг цукру.

Приготування не займе багато часу. Потрібно 6 кг підсолоджувачу розчинити в воді. У випадку використання звичайного цукру краще його розщепити на глюкозу та фруктозу або використовувати декстрозу. 

Розчин разом з сиропом має містити 25 - 27 літрів. Температура сусла до додавання дріжджів Turbo Yeast Classic 48 має не перевищувати 27-30°С. При цьому потрібно уважно слідкувати, щоб не утворювались грудочки.

В результаті отримаєте якісний класичний напій. Для того, щоб отримати продукцію за вигідною ціною, зверніться до нас!

Термін придатності - завжди найсвіжіші, уточняйте у менеджера.

Основні
Вага130 г
ВиробникHambleton Bard
Країна виробникВеликобританія
СкладДріжджі, поживні речовини, вітаміни і мікроелементи.
Тип дріжджівСухі
Користувальницькі характеристики
Тип закваскиДля цукрових дистилятів
  • Ціна: 119 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner