Набір спецій для приготування лікеру в стилі "sambuca"
Країна-виробник - Україна
Набір спецій для лікеру в стилі “Sambuca” розрахований на те, щоб перетворити 3 літри дистиляту на смачний анісовий напій. Для цього підібрали спеції, серед яких запашний коріандр, аніс, фенхель та освіжаюча цитрусова цедра. Потрібно підготувати також: 2,6 л дистиляту (40 - 45 градусів), 0,45 кг цукру, 0,3 л води.
Приготування лікеру в стилі "sambuca"
В каструлю влити воду, додати спеції, закип'ятити, всипати цукор. Варити до розчинення цукру. Суміш не знімати зі слабкого вогню ще приблизно 15 хв. В гарячу суміш вилити алкоголь.
Закрийте розчин кришкою та настоюйте 60 хвилин, можна загорнути посудину в рушник. Коли розчин охолоне, зробити фільтр з марлевого відрізу та процідити. Можете спробувати настоянку. Проте краще нехай постоїть ще 1 - 2 тижні, і смачна анісова настоянка - готова до вживання!
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 43 г |
Склад | Аніс, фенхель, коріандр, цедра лимона. |
Тип спецій | Набір спецій, фруктів |
- Ціна: 103 ₴