Кошик
2491 відгук

Працюємо, залишайте замовлення на сайті ! Консультант зателефонує вам у робочий час!

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Професійний ареометр для цукру 0 – 25 (сахарометр)

Професійний ареометр для цукру 0 – 25 (сахарометр)

  • Немає в наявності
  • Код: 325

133 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Професійний ареометр для цукру 0 – 25 (сахарометр)
Професійний ареометр для цукру 0 – 25 (сахарометр)Немає в наявності
133 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Професійний ареометр для цукру 0 – 25

Виробник - Україна

Ареометр для цукру незамінний при виробництві пива, вина, настоянок. Він допоможе Вам у приготуванні солодкого, напівсолодкого і сухого вина.

Ареометр показує кількість цукру у вині і дозволить вам розрахувати міцність вина після ферментації. Ви зможете вимірювати солодкість Вашої браги, кількість цукру при приготуванні браги і закінчення процесу бродіння. Це необхідний аксесуар для винороба.

Одна поділка шкали - приблизно 10 грам цукру в 1 літрі. Використовувати ареометр для цукру просто, а попрактикувавшись, це не буде проблемою.

Характеристики

  • діапазон вимірювання - від 0 до 25°;
  • похибка вимірювання +/-0,1° в діапазоні від 0 до 25°;
  • матеріал корпусу – скло;
  • довжина – 190 мм;
  • діаметр – 18/6 мм;
  • упаковка – картонний тубус, картон.

Комплектація

  • професійний ареометр для цукру 0 – 25 (сахарометр) – 1 шт.
Основні
ВиробникДіас
Країна виробникУкраїна
ПризначенняЦукор
Наличие термометраНі
МатеріалСкло
Довжина190 мм
УпаковкаКартонний тубус
Користувацькі характеристики
Наявність термометраНі
  • Ціна: 133 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner