Кошик
1772 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Тріска акації середнього обсмаження (Франція) 100 г

Тріска акації середнього обсмаження (Франція) 100 г

  • В наявності
  • Код: 1338

89 /100 г

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Тріска акації середнього обсмаження (Франція) 100 г
Тріска акації середнього обсмаження (Франція) 100 гВ наявності
89 /100 г
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Тріска середнього обсмаження з дерева акації (Robinia pseudoacacia) являє собою виняткове доповнення для формування багатого букета вин та інших спиртних напоїв. Рекомендується особливо для білих вин, де її використання приносить незрівнянне сприйняття.

Характерною особливістю тріски акації є помірніший внесок в аромат танінів, що надає вину легшого та свіжішого характеру. Це особливо актуально для білих вин, де підкреслена свіжість і фруктовість.

Рекомендоване дозування становить приблизно 2-5 грамів на літр вина, настоювати протягом одного місяця. Цей діапазон дає змогу тонко регулювати інтенсивність впливу залежно від конкретних характеристик вина та бажаного результату.

Експерименти з використанням тріски акації можуть приносити дивовижні результати, підкреслюючи свіжість вина і надаючи йому унікальні фруктові ноти. Це також забезпечує виробникам вина можливість експериментувати з профілем вина, піддаючись тонким ароматам і смакам, які доповнюють і збагачують загальний характер напою.

Не забувайте, що період витримки впливає на кінцевий результат. Зазвичай рекомендується провести контакт із тріскою протягом місяця, але для складнішого та глибшого профілю смаку й аромату можна збільшити цей період.

Тріска акації відкриває перед виноробами захопливі перспективи для творчості, надаючи вину унікальних рис, які неповторно характерні для цього виду дерева.

Основні атрибути
Країна виробникФранція
Застосування тріскиДля настоянок
Основні
Вага100 г
  • Ціна: 89 /100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner