Опис
Рефрактометр для виноградного вина використовується для вимірювання вмісту цукру у виноградному соку (см. шкалу Бриксу зліва) у процесі заварювання. Тоді за вмістом цукру ми можемо
зрозуміти концентрацію алкоголю у виноградному вині
Він може вимірювати вміст цукру в виноградному соку, так і концентрацію алкоголю у виноградному вині.
Він обладнаний автоматичною температурною компенсацією (ATC), завдяки чому фрактометр автоматично налаштовується на корекцію температурних реакцій із температурою довкілля.
Характеристики
Подвійна шкала для вимірювання вмісту цукру в виноградному соку (0~40%) та концентрації
алкоголю у виноградному вині (0-25%).
Простий у використанні, міцна конструкція, компактні розміри та невелика вага, зручні в догляді та перевезенні.
З вбудованою системою ATC (автоматична температурна компенсація) від 10 до 30 градусів Цельсія.
М'який гумовий окуляр для комфортного перегляду
Обладнаний шкалою вимірювання, яка забезпечує пряме зчитування
Точні результати тестування гарантовані
Міцний і надійний, щоб слугувати довго
Регульоване ручне фокусування
Використовуйте тільки навколишнє освітлення, що означає, що акумулятор або джерело живлення не потрібні
Діапазон вимірювання:
Концентрація алкоголю: 0-25% алкоголю
Вміст цукру: 0-40% Brix
Мінімальне ділення:
0,2% алкоголю; 0,2% Brix
Точність:
±0,2% спирту; ±0,2% Brix (референтна температура: 20 C)
Діапазон ATC (автоматична температурна компенсація): -10~30 C (50~86 F)
Розмір: 160х40х40 мм
Вага: 88 г
Основні | |
---|---|
Виробник | ATC |
Країна виробник | Китай |
Максимальний діапазон вимірювання | 40 |
Стан | Новий |
Максимальний діапазон вимірювання (Brix) | 25 % |
- Ціна: 670 ₴