Опис
Інформація для замовлення
Опис
Професійний Рефрактометр використовується в харчовій промисловості і вимірює показник заломлення світла в алкоголі.
Brix (Брікс) - американська одиниця вимірювання вмісту алкоголю у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що цукор весь зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Характеристики
- Діапазон: Від 0 до 80% Vol
- Точність: 0.2 % Vol 0.2 %
Комплектація
- Рефрактометр
- Піпетка
- Серветка
- Викрутка для калібрування
- Футляр
Інструкція
- Ціна: 670 ₴