Якщо ви хочете додати складності та глибини своєму вину, дистиляту, вишня може стати вашим рішенням. Створені спеціально для витримки напоїв, ці кубики пропонують повільне і рівномірне вивільнення бажаних інгредієнтів, таких як танінін, аромат акації тощо.
Порівняно з тріскою, вишневі кубики набагато більші за розміром. Це означає, що процес вивільнення смаку вишні у вино займає набагато більше часу. Однак цей повільний процес дійсно корисний загальній якості нопоїв. Подовжений час контакту між вином і кубиками вишні забезпечує більш збалансований профіль смаку.
Щоб використовувати кубики, їх потрібно додати в процесі витримки. Додайте на 0,5-3 г/л вина і дайте їм діяти щонайменше 1-2 місяці. Це забезпечує ароматний продукт, який дасть змогу отримати бажані результати. Ми пропонуємо кубики вишні, які додадуть тонкий шар складності вашому напою, не перевантажуючи його.
Загалом кубики з вишні - чудовий вибір для тих, хто хоче покращити свої напої.
Інструкція
- Промити в теплій воді
- Додати в напій
- Дозування 0.5-3 грами на 1 літр
- Настоювати 3-7 тижнів
Примітка: Перевірити, як змінюється смак під час настоювання.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Дерево |
Вага | 100 г |
Тип деревини | вишня |
- Ціна: 89 ₴/100 г