Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Тріска великої фракції середнього обсмажування
Виробник - Україна
Опис
Яскравий аромат ванілі, мигдалю, кокоса, прянощів, карамелі.
100 грам тріски розраховано на дозрівання 10 літрів готового продукту.
Натуральна і термооброблена тріска з двох ботанічних видів дуба (Quercus robur – дуб черешчатий і Quercus petraea – дуб скельний) віком понад 100 років, які ростуть в екологічно чистих регіонах України
Використовується виключно комлева (нижня частина ствола – до 7 метрів заввишки). Застосовується для інтенсифікації процесів дозрівання молодих спи-тів, білих і червоних вин, а також їх лікування хвороб, видалення вад і недоліків. На застосування тріски у виноробстві є дозвіл МОЗ і необхідна нормативна документація Держспоживстандарту України. Витрата 8-10 грам на 1 літр готового продукту. Час витримки 3-6 місяців.Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Поліетиленовий прозорий мішок |
Тип деревини | Дуб |
- Ціна: 84 ₴/100 г