Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Набір спецій для японського джина призначений для створення витонченого напою з вишуканим поєднанням персикової солодкості, класичного ялівцю, делікатних цитрусових і зеленого чаю, а також пряного зеленого перцю в післясмаку. Цей набір розроблено для приготування 12-15 літрів джину методом парової інфузії або 5-8 літрів методом мацерації, залежно від уподобань щодо інтенсивності ароматів.
Для приготування джина методом парової інфузії рекомендується використовувати спеціальну джин-кошик.
Отже, вам знадобиться:
- 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%;
- набір спецій для джина;
- джин-кошик.
Приготування:
- Спочатку ретельно подрібніть спеції, але не перестарайтеся, щоб не втратити їхню цілісність. Для цього можна використовувати ступку або блендер.
- Потім наповніть джин-кошик цими спеціями, добре перемішавши їх.
- Налийте розбавлений спирт у перегінний куб.
- Почніть процес перегонки за низької температури, щоб спеції могли рівномірно прогрітися.
- Протягом перегонки стежте за рівнем флегми в джин-кошику і не допускайте її переливу в куб. За необхідності злийте вміст джин-кошика в окрему ємність через дренажний кран.
- Перші 20-50 мл отриманого дистиляту зберіть окремо, оскільки вони містять найбільш гіркі ефірні олії ялівцю.
- Відбирайте основну фракцію дистиляту, поки його міцність не знизиться до 50%.
- Уникайте надлишків хвостів, щоб не знизити якість джина.
- Розведіть дистилят до 42-45 градусів.
- Дайте готовому напою відпочити тиждень перед вживанням.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 250 г |
Склад | Ялівець ягоди, коріандр, персик сушений, кориця, дягель корінь, ірис корінь, лакриця, мандарина цедра, апельсина цедра, лимона цедра, перець зелений, чай зелений, мускатний горіх |
- Ціна: 307 ₴