Кампарі - італійський алкогольний лікер, відомий своїм характерним червоним кольором і гірким смаком. Він часто використовується як ключовий інгредієнт у коктейлях і особливо відомий як основний компонент класичного коктейлю, відомого як "Негроні". Кампарі був винайдений у 1860 році Гаспаре Кампарі в місті Новара, Італія.
Крім Негроні, Кампарі використовується в різних інших коктейлях, таких як Американо та Кампарі Сода. Кампарі також п'ють самостійно або з додаванням содової води. Гіркі та трав'яні нотки Кампарі роблять його особливим і поляризуючим напоєм: одні люди люблять його сміливий смак, а інші вважають його набутим смаком.
Рецепт приготування лікеру кампарі
- Висипте всі інгредієнти з набору в чисту ємність.
- Залийте вміст алкоголем міцністю 40%.
- Настоюйте суміш протягом 10 днів у прохолодному, темному місці.
- Регулярно, але акуратно струшуйте ємність для рівномірного перемішування інгредієнтів.
- Добавити цукровий сироп (цукор 150 г / вода 300 мл)
- Після завершення настоювання, ретельно процідіть напій через марлю або спеціалізований фільтр.
- За бажанням додати цукор за смаком і дати ще настоятися 1-2 дні.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Тип спецій | Суміш спецій та трав |
- Ціна: 150 ₴