Кошик
2975 відгуків
+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Набір спецій для настойки Кубинський ром (Solodka) на 3 л
  • Набір спецій для настойки Кубинський ром (Solodka) на 3 л, фото 3
  • Набір спецій для настойки Кубинський ром (Solodka) на 3 л, фото 4
  • Набір спецій для настойки Кубинський ром (Solodka) на 3 л, фото 5

Набір спецій для настойки Кубинський ром (Solodka) на 3 л

  • В наявності
  • Код: 1183

117 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Набір спецій для настойки Кубинський ром (Solodka) на 3 л
Набір спецій для настойки Кубинський ром (Solodka) на 3 лВ наявності
117 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Кубинський ром - має довгу історію виробництва, яка почалася в епоху колоніалізації. Унікальні природні умови, укупі з традиційними методами виробництва, роблять кубинський ром особливо цінним і смачним напоєм на світовому ринку.
Кубинський ром - символ мужності та характеру. Цей міцний напій має насичений острівний аромат, пронизаний солодкими і пряними акцентами. Але його головна особливість - глибокий післясмак, який неможливо описати словами.

Готуємо Кубинський ром

  1. Пересипте всі спеції з набору в ємність.
  2. Залийте спеції 40-50% алкоголем.
  3. Залиште настоюватися від 14 до 21 дня.
  4. Настій потрібно час від часу перемішувати (збовтувати).
  5. Після того як настоянка буде готова, профільтруйте напій за допомогою марлі або фільтра.

Набір призначений для приготування 3 літрів напою. Відкрийте для себе смак справжнього рому!

Основні
Країна виробникУкраїна
Тип спеційСуміш спецій та трав
УпаковкаДой-пак
Складтріска дуба карамелізована, чорнослив, шипшина, вишня сушена, ячмінний солод, корінь цикорія, ванілін, скорлупа макадамії, карамелізований цукор
ВиробникSolodka
  • Ціна: 117 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner