Кошик
2491 відгук

Працюємо, залишайте замовлення на сайті ! Консультант зателефонує вам у робочий час!

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Тріска дуба Aroneo equilibre
  • Тріска дуба Aroneo equilibre, фото 3
  • Тріска дуба Aroneo equilibre, фото 4
  • Тріска дуба Aroneo equilibre, фото 5
  • Тріска дуба Aroneo equilibre, фото 6

Тріска дуба Aroneo equilibre

  • В наявності
  • Код: 1136

89 ₴/100 г

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Тріска дуба Aroneo equilibre
Тріска дуба Aroneo equilibreВ наявності
89 ₴/100 г
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Завдяки інноваційному виробничому процесу була створена нова, унікальна дубова тріска ARONEO. Тріскою ARONEO збагачують вина/домашні  напої незвичайними ароматами, створюючи неповторний букет. Аромат сильніший та довший. Тріска також істотно впливають на стабілізацію кольору вина. Її можна використовувати під час бродіння та витримки вина.

Рекомендоване дозування: від 0,5 до 3 г на 1 л.

Однак порція має підбиратися індивідуально з урахуванням використовуваних фруктів, типу вина та бажаного кінцевого результату. Великі дози тріски можна використовувати для червоних витриманих вин, а менші — для білих або рожевих вин.

Час контакту тріски з вином становить від 3 до 4 тижнів, чого досить для отримання оптимальної екстракції ароматів і танінів. Продовження контакту пелюсток із вином на 6-8 тижнів змінить структуру вина.

Дозування, а також час контакту з вином мають відповідати вину, отриманому в результаті індивідуальних випробувань.

Ми рекомендуємо змішувати різні види тріски в одному вині, щоб отримати свій неповторний смак.

Користувацькі характеристики
Застосування тріскиДля настоянок
УпаковкаПоліетиленовий прозорий мішок
Тип деревиниДуб
  • Ціна: 89 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner