Набір складений за своїм рецептом, для отримання 8 л готового продукту міцністю 48%.
Вага 496 р
З пропонованого складу спецій Ви реально отримаєте напій найвищої якості.
Навішування інгредієнтів
- ягоди ялівцю — 250
- зерна коріандру — 125
- солодка 25
- кассия 25
- мигдаль 25
- перець кубеба 25
- цедра лимона 3
- цедра солодкого та гіркого апельсина 3
- імбир 3
- кардамон 3
- мускатний горіх 3
- аніс 3
- ромашка 3
Процес приготування
1. У 3 л ємність додати ягоди ялівцю та залити до повного напою 96 градусів.
2. У 3 л ємність додати ботаніку, що залишилася, та залити до повного напою 96 градусів.
Настоювати обидві ємності 10 днів, періодично струшуючи.
3. У перегінний куб залити 10 л води, розігріти її до 60-70 градусів і додати до неї два настою разом з інгрединтами.
4. Зібрати апарат (з обов'язковим ввімкненням міді) і перегнати вміст фракційно, з відбиранням голів у кількості
1% від абсолютного спирту та отриманням тіла до міцності в струмі 50%. Хвосты отбираем от 50% крепости в струе до 10%.
5. Тіло одержуваного продукту розбавляємо до 48% і залишаємо для стабілізації на два тижні.
- Ціна: 800 ₴