Кошик
2094 відгуків

Працюємо, залишайте замовлення на сайті ! Консультант зателефонує вам у робочий час!

+380 (63) 792-94-22
+380 (98) 076-84-22
+380 (66) 031-58-31
ФЕРМЕНТАЦІЯ
Кошик
Дріжджі Angel CS-31, 500 г

Дріжджі Angel CS-31, 500 г

  • В наявності
  • Код: 768

1 390 ₴

+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Дріжджі Angel CS-31, 500 г
Дріжджі Angel CS-31, 500 гВ наявності
1 390 ₴
+380 (63) 792-94-22
  • +380 (98) 076-84-22
  • +380 (66) 031-58-31
Опис
Інформація для замовлення

Дріжджі Angel CS-31

Виробник — Китай

Опис

Дріжджі Angel CS-31 виробляється в межах низки суворих виробничих процесів.  Інтенсивне бродіння, високе збивання та висока флокуляція. Швидке наростання і його завершення впродовж 4-5 днів за температури 18 °C. Висока стійкість до %, підходить для високої концентрації пива, понад 9%  і вище. Має чітко окреслений аромат ефіру та фруктовий аромат без неприємного запаху, у разі правильного поводження. Крім того, вони можуть бути використані для виробництва пшеничного пива через їхній приємний смак.

Застосування

Розвести дріжджі кип'яченою водою або розбавленим суслом (2:1 води до сусла) у 5 ~ 10 разів від ваги дріжджів за температури 22 ~ 30 °C у дезінфекційній ємності. Акуратно перемішати впродовж 5 хвилин, щоб повністю суспендувати дріжджі та залишити їх на 10 ~ 20 хвилин. Потім відрегулювати температуру розчину до температури сусла за наявності різниці температур вище ніж 10 °C за допомогою змішування деякої кількості сусла. Негайно внести закваску та змішати дріжджі та солод циркуляційним насосом. Весь цей процес має бути обмежений 30 хвилинами, щоб зменшити ризик вторгнення інших мікроорганізмів. Не обов'язково насичувати повітрям сусло, щоб допомогти дріжджам досягти активного росту.

Температура бродіння: 15~25°C

Інструкції щодо дозування: Від 50 до 100 г/100 л, збільшення дози аж до 100-300 г/100 л за особливих умов бродіння.

  • Ціна: 1 390 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner