Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Дріжджі Angel CS-31 12г для зброджування 18-25 л сусла
Температура бродіння: 15~25℃
- Інтенсивне бродіння, високе зброджування і висока флокуляція.
- Швидкий початок бродіння і його завершення протягом 4-5 днів при температурі 18℃.
- Висока стійкість до %, підходить для високої концентрації пива, понад 9% і вище.
- Мають яскраво виражений аромат ефіру і фруктовий аромат без неприємного запаху, при правильному поводженні.
Крім того, вони можуть бути використані для виробництва пшеничного пива через їх приємний смак.
Застосування
- Розвести дріжджі кип'яченою водою або розбавленим суслом (2:1 води до сусла) в 5 ~ 10 разів від ваги дріжджів при температурі 22 ~ 30 ℃ в дезінфекційній ємності.
- Акуратно перемішати протягом 5 хвилин, щоб повністю суспендувати дріжджі і залишити їх на 10 ~ 20 хвилин.
- Потім відрегулювати температуру закваски до температури сусла за наявності різниці температур вище 10 ℃ шляхом змішування деякої кількості сусла.
- Негайно внести закваску і змішати дріжджі та ретельно розмішати.
- Весь цей процес має бути обмежений 30 хвилинами, щоб зменшити ризик вторгнення інших мікроорганізмів.
Не обов'язково насичувати повітрям сусло, щоб допомогти дріжджам досягти активного росту.
Місце зберігання: зберігати за низької температури і в сухому місці, термін придатності 24 місяці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Angel |
Країна виробник | Китай |
Тип закваски | Для напоїв |
Вага | 12 г |
- Ціна: 69 ₴