Класика родом з Італії. Мартіні має легкий присмак ванілі та прянощів, що дарують неймовірне задоволення для смакових рецепторів.
Олег Карп пропонує авторський набір спецій для приготування мартіні, до якого включає: полин, ромашку, м'яту, корицю, цвіт чорної бузини, кардамон, ялівець, мускатний горіх, ванілін, траву тисячолистника.
Спосіб приготування
Для початку потрібно приготувати настій зі спецій. Залийте спеції 75 мл 70-градусного напою. Настоювати розчин потрібно близько 2-4 тижнів. Після цього профільтрувати, додавати його слід до мускатного напівсолодкого вина. На 1 літр вина додайте столову ложку настою. Також приготуйте та додайте цукровий сироп в пропорції цукор та вода 20 г на 50 мл. Смакуйте з задоволенням.
- Ціна: 90 ₴