Насичений смак джину надає ялівець. Класичний напій винайдений ще в давнину. Проте його смак настільки сподобався людям, що його почали готувати самостійно.
Олег Карп пропонує набір з ялівцю, коріандру, кориці, цедри лимона, цедри апельсина, кореню солодки, анісу та кардамону.
Спосіб приготування
Розтовчіть спеції в ступці. Змішайте в посудині спеції та 1 літр дистиляту подвійного перегону. Настоювання цієї суміші триває близько тижня. Можна фільтрувати та розливати по пляшках.
Існує ще один спосіб приготувати домашній джин: дистиляція. Для цього розбавте настій до 25% міцності. А тоді залийте в перегінний куб разом зі спеціями. Переганяйте з відбором голів до 50 мл. Зупиніть відбір, коли міцність настоянки буде 50 градусів. Розбавте настій до міцності 48 градусів. Залиште ще на два дні та розливайте в пляшки.
- Ціна: 90 ₴