Коньяк - класичний міцний напій, що походить з округи одного з міст Франції. Традиційно настоюється в дубових бочках, від яких вбирає бурштиново-золотистий колір.
Пряний коньяк від Олега Карпа має витончений смак завдяки спеціям, що містить набір: тріска дуба середнього обсмажування, шипшина, кардамон, ДПГ, ЧПГ, гвоздика, мускатний горіх та ванілін.
Спосіб приготування
Цей набір спецій розрахований на 3 літр алкоголю. Для приготування залийте спеції дистилятом подвійного перегону міцністю 40-45 градусів. Процес настоювання триває близько 10 днів. Після цього профільтруйте коньяк. Розливайте по пляшках та насолоджуйтеся вишуканим смаком.
- Ціна: 150 ₴