Опис
Інформація для замовлення
Коньяк - це міцний напій, проте його смак м'який та гармонійно поєднує в собі кілька ноток. Коньяк на горобині смакує по-особливому. Для цього Олег Карп об'єднав в одному наборі: горобину, барбарис, тріску дуба середнього обсмажування, сушені яблука, корицю та декстрозу.
Спосіб приготування
Для того, аби отримати коньяк на горобині вам потрібно підготувати трилітрову банку, сюди всипати спеції та злити міцним дистилятом. Банку закриваємо кришкою та ставимо в прохолодне місце на 14 днів. Не забувайте збовтувати розчин.
Після цього фільтруємо та розливаємо в скляну тару. Смакуйте на здоров'я.
- Ціна: 150 ₴