Чудове поєднання гарячого вина та спецій дарує чудові відчуття. Напій має солодкуватий, освіжаючий та водночас пряний смак, завдяки таким інгредієнтам, як: кориця, кардамон, гвоздика, аніс, імбир, шматочки лимона, шматочки апельсина, рожевий перець, барбарис, цедра лимона, цедра апельсина.
Спосіб приготування
Для приготування потрібно взяти каструлю та всипати сюди спеції. Додати воду та довести до кипіння. А тоді відставити з вогню та залишити настій на 10 хв.
Профільтрувати спеції так, щоб залишився лише настій. Тепер з'єднуємо вино та отриманий настій із спецій та шматочки апельсина. Все треба ретельно перемішати.
Готується глінтвейн на повільному вогні. В процесі нагрівання додайте 8 столових ложок цукру та помішуйте до його розчинення. Нагріти глінтвейн слід до 70-80 градусів та зняти з вогню. Каструлю накрийте кришкою та залишіть на кілька хвилин. Тепер можете розлити у склянки та насолоджуватись його пряним смаком.
Склад
Кориця, кардамон, гвоздика, аніс, імбир, часточки лимона, часточки апельсина, рожевий перець, барбарис, цедра лимона, цедра апельсина
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Колір | Рожевий |
- Ціна: 150 ₴