Віскі можна приготувати на основі домашнього самогону. Віскі має традиційний солодкуватий присмак, тож ви зможете насолоджуватися смаком з улюбленою закускою або вживати як самостійний напій.
В складі авторського напою: тріска дуба середнього обсмажування, кориця, коріандр, кардамон, імбир, цедра лимона, цедра апельсина, ЧПГ, ДПГ.
Спосіб приготування
Для приготування віскі візьміть пакет з інгредієнтами та міцний 42 - 45-градусний дистилят. Залити спеції слід трьома літрами міцного напою.
Настоювання триває від одного до двох тижнів. Після цього розчин слід профільтрувати через марлю. Додайте цукровий сироп в пропорції цукор та вода 2 до 1.
Дайте один день на стабілізацію та розливайте в пляшки. Смакуйте благородний напій з задоволенням.
- Ціна: 150 ₴