Настоянка на основі спецій для коньяку по-латгальски подарує новий смак та золотисте забарвлення. Скуштувавши напій ви перенесетесь в далеку Латгалію, - історичний регіон, завдяки якому ми можемо куштувати цей прекрасний смак.
Олег Карп пропонує набір спецій, до якого входять: дубова тріска, гвоздика, кардамон, мускатний горіх.
Спосіб приготування
Готувати починайте з підготовки 3-ох літрів дистиляту. Міцність - 40 - 50%. Висипте набір спецій для настоянки та 3 столові ложки цукру, з якого приготуйте цукровий сироп.
В посудину висипаємо інгредієнти пакету, додаємо сироп та дистилят. Тепер потрібно добре збовтати суміш. Для настоювання поставте банку в темне прохолодне місце. Термін настоювання - від 14 до 30 днів. По закінченні процесу настоянка буде коричневого кольору та матиме приємний аромат. Розливайте коньяк у пляшки та зберігайте в темному місці.
Вага 16,5 г
Склад - Дубова щепа, гвоздик, кардамон, мускатний горіх
- Ціна: 150 ₴