Скандинавський традиційний настій, відомий як міцний напій. Смакує охолодженим, особливо якщо ви обідаєте жирними стравами.
Свій аромат та смак бере від інгредієнтів: цедри цитрусових, анісу, фенхелю, гвоздики, кмину, кардамону. Після настоювання набуває приємного кольору, що варіюється від солом'яного до темно коричневого.
Спосіб приготування Аквавіт
Аби приготувати справжній Аквавіт, вам потрібно підсмажити спеції на сковороді протягом 3 хвилин. Далі їх висипайте в скляну трилітрову банку та залийте сюди міцний дистилят міцністю 40 градусів.
Банку слід закрити, струсити і залишити в темному місці на 14 днів, час від часу слідкуйте та збовтуйте спеції з дистилятом. Після того, як термін вийшов, можете відкрити та скуштувати розчин. Якщо смак для вас недостатньо насичений, тоді залиште ще на кілька днів. Смакуйте з задоволенням.
- Ціна: 150 ₴